Jdi na obsah Jdi na menu
 


návštěva na Homolce

Již minulý měsíc to je březen 2010 jsme navštívili kuchyň nemocnice "na Homolce" v Praze.Byli jsme přivítání paní Blankou Kopřivovou,vedoucí tohoto zařízení a naším kolegou panem Pavlem Schejbalem.Paní Kopřivová je vedoucí na svém místě a ukázala nám provoz, který nás předkvapil,protože zde jsou velké prostory s velmi přísnou hygienou,což představuje nemalé úsilí všech pracovníků. dvanáct diet,které připravují v kuchyni a rozváží pacientům, navrhnou dietní sestry a v kuchyni se realizuje příprava.Nejen diety,ale i restaurační provoz je zajišťován touto kuchyní a těch 1.500 jídel denně navíc je obdivuhodných.Protože jsou připravována  velice dobře a žádný restaurační provoz,nebo i hotelový by se za takovoý jídelníček a úpravu jídel nemusel stydět. A mnohdy je v těchto zařízeních úroveň horší než byla ve zdejší restauraci, která je špičková.Proto by AKCČR měla vidět a znát podmínky, které v takovýchto zařízeních( nemocniční stravování ) jsou .Zde je doopravdy vše na vysoké úrovni a vedoucí tohoto provozu paní Kopřivová je člověk na svém místě a děkujeme jí, že nám umožnila nahlédnout i do této kategorie stravování.

Za Senior klub AKCČR     Eichner Jiří

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář