Jdi na obsah Jdi na menu
 


schůzky

27. 10. 2009

Rok 2010

Zase změna od 3.3.210 budou schůzky v hotelu Henrietta na Praze 8 ulice ke Stírce 4.A poté pravidelně první středu v kalendářním měsíci.Ostatní informace na 777854171 pan Eichner

Omlouvám se, že se mění neustále místo konání,ale není to má vina, ale nestálosti provozovatelů restaurací. Vždy když se zabydlíme, dáme na stránky místo konání, tak se restaurace zavře.

Tak hledáme kdo by se ujal nás"mladých seniorů" a měli bychom stále místo na konání našic schůzek.Když se takový najde,ať se mi ozve.

Myslím si, že každý dnešní mladý,bude také jednou senior a bude rád,když se bude moci setkávat s kolegy a popovídt si o gastronomii.Vždyť neustále něco děláme a máme dost aktivit po celý rok.

V prosinci bude Vánoční setkání seniorů, které pořádá Pražská a Středočeská pobočka společně ze senior klubem a jsou zváni  senioři,členové Asociace anebo Senior klubu AKCČR. Informace  případně podám.

Ale budu se snažit Vás informvat na našich stránkách v rubrice aktuality.

S pozdravem Varu Var- seniorům zdar      Jiří Eichner

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Poděkování

(Řadoví členové Senir klubu AKC, 28. 10. 2009 0:46)

Děkujeme našemu předsedovi Jirkovi Eichnerovi, že se o nás tak stará a postupně nás provází vinohradskými restauracemi. Díky a "Varu var".